AKCIE: NOVÉ DARČEKOVÉ ZMESI TERAZ V PREDAJI ODKAZ TU.

Arašidy lúpané pražené solené 100 g

Arašidy lúpané pražené solené 100 g

Pražené, solené arašidy sú ideálnym doplnkom k večernému posedeniu.

Cena za 1 ks s DPH: 0,50 €
Cena za 1 ks bez DPH: 0,42 €
Po registraci za 1 ks s DPH 0,49 €
Skladom
Výrobca: ENSA
Kód produktu: CE30100431
/arasidy-lupane-prazene-solene-100-g-e2174.htm
Popis

Arašidy lúpané pražené solené 100 g

Arašidy sú veľmi obľúbeným druhom orechov pre svoje variabilné chute v slanej i sladkej podobe. A čo takto dať si slané? A ešte k tomu pražené a bez škrupín, ako stvorené na večerné zobanie k poháru niečoho dobrého. Navyše sú naše lúpané, pražené arašidy na slano úžasne čerstvé, pretože si ich sami spracovávame a dohliadame na ich kvalitu. To je tiež dôvod, prečo patrí tento produkt medzi tie najobľúbenejšie.


Zloženie:
arašidy lúpané blanžírované, slnečnicový olej, jedlá soľ


Viete že?
Pamätáte, ako grófka Stradová po boku Rudolfa II. v rozprávke Cisárov pekár jedla podzemnicu olejnú? V skutočnosti si pochutnávala na jej plodoch, dnes známych ako arašidy, arašídy alebo búrske oriešky. Dnes pozná ich chuť snáď každý, či už treba zo zdravého zobania alebo z produktov, ako je arašidový olej či arašidové maslo. Tieto orechy obsahujú prospešné bielkoviny, tuky aj cukry a mimo to radu vitamínov B alebo koenzým Q10, ktorý je užitočný na spomalenie prejavov starnutia.

 

Výživová hodnota

Energia 600 kcal
Tuky 50 g
z toho nasýtené MK 6.2 g
Sacharidy 13 g
z toho cukry 5.4 g
Bielkoviny 26 g
Soľ 0.2 g

 

 

 

Parametre
Veľkosť balenia 100 g
Výrobca ENCINGER SK s r.o. Pri Šajbách 1, 831 06 Bratislava-Rača
Trvanlivosť 9 měsíců od data výroby
/product-action/increment-product-view-count?productId=2174


Spracované v ČR

Dovážame výrobky z celého sveta, ale kontrolujeme ich a spracovávame s láskou.


Najlepšia kvalita

Starostlivo vyberáme každú surovinu a na spracovanie používame najmodernejšiu technológiu.


V harmónii s prírodou

Ponúkame výber toho najlepšieho z prírody a dovážame produkty priamo z miesta pestovania.