AKCIE: NOVÉ DARČEKOVÉ ZMESI TERAZ V PREDAJI ODKAZ TU.

Špaldová bublanina s ovocím

Máme pre vás skvelý tip, ako šikovne premeniť sezónne ovocie na chutný a rýchly dezert. Vyskúšajte náš recept na špaldovú bublaninu, ktorá je nádherne mäkká a nadýchaná. Navyše sme tradičný recept obohatili o zdravšie ingrediencie, takže obsahuje ešte viac vlákniny, prírodných cukrov a zdravých tukov. Navyše na jeho prípravu nepotrebujete mixér, dokonca ani kuchynskú váhu, stačí vám jedna miska a šálka. Takže hurá na pečenie!

Postup

1 Všetky tekuté prísady zmiešajte v miske.
2 Postupne vmiešajte suché prísady tak, aby v cestíčku neboli hrudky.
3 Plech na pečenie vymastite a vysypte múkou. Opatrne do nej nalejte cesto a rozotrite ho do hladka.
4 Na cesto rozložte sezónne ovocie podľa chuti.
5 Plech vložte do predhriatej rúry a pečte pri teplote 175 °C približne 20 minút.
  • Ingrediencie
  • 1 a 1/2 šálky polohrubá špaldová múka
  • 1/2 šálky mandľová múka
  • 3/4 šálky trstinový alebo kokosový cukor
  • 1 šálka kravské alebo orechové mlieko
  • 1/2 šálky rozpustený kokosový olej
  • 2 ks vajcia
  • 1 ks prášok do pečiva
  • trochu vanilková vôňa
  • podľa želania sezónne ovocie (napríklad čučoriedky, ríbezle a jahody) alebo naše lyofilizované ovocie
  • Počet porcí 24
  • Doba přípravy 10 min
  • Doba vaření 20 min